PRP tretmani

Prp tretmani 1

TRETMANI KRVNOM PLAZMOM - PODMLAĐIVANJE KRVNOM PLAZMOM

Ovi tretmani poznatiji kao PRP tretmani ("vampirski tretmani), postali su izuzetno popularni u poslednje vreme zbog svojih efikasnih rezultata u lečenju različitih estetskih i medicinskih problema. 

PRP tretmani kao antiage tretmani se zasnivaju na upotrebi vlastite krvne plazme pacijenta bogate trombocitima, kako bi se podstaklo prirodno isceljivanje i regeneracija kože. Proces PRP tretmana je jednostavan - prvo se uzima uzorak krvi od pacijenta, zatim se ta krv centrifugira kako bi se odvojila krvna plazma koja je bogata faktorima rasta i regenerativnim svojstvima. Zatim se ova plazma ubrizgava u određene delove kože ili se nanosi kao serum.

Prp tretmani 2

Prednosti PRP tretmana su mnogobrojne. Najpre, ova terapija je bezbedna, jer se koristi materijal koji je potpuno prirodan i siguran za organizam. S obzirom da je u pitanju sopstvena krv pacijenta, to znači da nema rizika od alergijskih reakcija ili odbacivanja. Takođe, trenutni rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana, a dugoročni efekti su takođe impresivni.

Kada je reč o proceduri, PRP tretman je obično bezbolan i brz, sa minimalnim vremenom oporavka. Pacijenti obično mogu odmah nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima nakon tretmana. Ipak, mogu se javiti blagi crvenilo ili otok na tretiranoj regiji, ali to obično nestaje u roku od nekoliko sati ili dana. 

Ukoliko razmišljate o PRP tretmanu, važno je da se konsultujete sa stručnim licem koje ima iskustva u ovoj oblasti. Veoma je važno da tretman obavlja doktor koji je specijalizovan za ovu vrstu terapije i poseduje iskustvo, kako bi se postigao najbolji mogući rezultat i kako bi se minimizirali potencijalni rizici.

Zakažite termin

Ostale usluge

Želite sveže informacije o akcijama i popustima?

Prijava na Newsletter