Cellbooster

Cellbooster 1

Cellbooster novi revolucionarni kompleks 4 formule za obnovu kose i kože lica. Četiri jedinstvena stabilizovana kompleksa u novoj formuli sastavljena od hijaluronske kiseline, aminokiselina i vitamina. Aktivni sastojci su precizno odabrani da odgovaraju urođenoj fiziologiji kože.

Tretman lica Cellbooster svoj efekat ispoljava delovanjem na sloj dermisa, stimulišući proizvodnju kolagena kako bi se poboljšao kvalitet kože i sprečili znaci starenja. Booster-i (Pojačivači kože u prevodu) su injekcije koje poboljšavaju teksturu kože, elastičnost, hidrataciju i ukupan izgled. 

Želite prirodan izgled: Pojačivači kože su idealni ako više volite suptilno poboljšanje prirodnog izgleda bez dramatičnog smanjenja pokreta mišića koje pruža botoks. Bavite se finim linijama i teksturom: pojačivači kože dobro deluju na fine linije, plitke bore i nepravilnosti u teksturi kože.

Cellbooster lift

Cellbooster lift

Kada je u pitanju nega kože i borba protiv znakova starenja, važno je odabrati prave proizvode koji će pružiti efikasnu hidrataciju i zaštitu od oksidativnog stresa. Cellbooster lift je preparat koji je posebno dizajniran sa ciljem usporavanja procesa starenja, duboke hidratacije i prevencije oksidativnog stresa. 

Ovaj proizvod ima moćnu formulu koja deluje na regeneraciju i obnavljanje kože na ćelijskom nivou. Svojim sastojcima, Cellbooster lift sprečava oksidativni stres, koji je jedan od glavnih uzroka prevremenog starenja kože, i obezbeđuje optimalnu hidrataciju koja je ključna za očuvanje mladalačkog izgleda.

Cellbooster glow

Cellbooster glow

Cellbooster GLOW je regenerativni i nutritivni kompleks koji smanjuje znake fotostarenja kože i hiperpigmentacije.
Preparat je na bazi stabilizovane HA ( Hijaluronske kiseline)18 mg (6 mg/1 ml) integrisane sa aminokiselinama, peptidima i vitaminima.

Indikacije za primenu su: fine bore, gubitak čvrstine i elastičnosti kože, suva i dehidrirana koža.

Cellbooster shape

Cellbooster shape

Cellbooster shape preparat je revolucionarni proizvod koji deluje na smanjenje lokalnog nakupljanja ili taloženja masti. Pored hijaluronske kiseline, L-karnitin je ta supstanca koja donosi jedinstven učinak Cellbooster Shape-a. pored Ovaj preparat ne samo da smanjuje zadržavanje vode i natečenost, već poboljšava mikrocirkulaciju i hidrataciju vaše kože.

Kada je u pitanju smanjenje nadutosti i celulita, Cellbooster shape preparat je pravi izbor. Njegova sposobnost obnavljanja strukture kože i potkožnog tkiva čini ga idealnim za rešavanje ovog problema. Takođe, poboljšava mikrocirkulaciju i smanjuje edem, pružajući vam glatku i zategnutu kožu.

Jedna od prednosti ovog preparata je što može pomoći u pripremi za liposukciju ili druge estetske operacije. Takođe, olakšava brz oporavak nakon operacije, čineći celokupan proces lakšim i efikasnijim.

Cellbooster hair

Cellbooster hair

Cellbooster hair je revolucionarni preparat dizajniran za jačanje folikula dlake, poboljšanje rasta kose i mikrocirkulacije, dok istovremeno obnavlja strukturu kože glave i obezbeđuje restrukturiranje vlakana kose. Ovaj injekcioni preparat je savršen za prevenciju i lečenje različitih problema sa kožom glave i kosom koji su povezani sa hormonskom neravnotežom, psorijazom, seborejom, stresom, ishranom i nedostatkom elemenata u tragovima. Bilo da se borite sa gubitkom kose, lomljenjem vlasi, dehidracijom vlasišta, peruti ili preranim sedenjem, Cellbooster hair će pružiti potrebnu negu. 

Osim toga, ovaj preparat poboljšava mikrocirkulaciju, vraća strukturu kože glave i druge kvalitete, čineći da kosa izgleda zdravo i negovano. Takođe, obezbeđuje restrukturiranje vlakana kose nakon fizičkog ili hemijskog oštećenja, poput farbanja kose, trajnog talasanja, izlaganja suncu ili korišćenja fena.  

Jedna od prednosti Cellbooster hair preparata je što može poboljšati rezultate transplantacije kose ako se koristi pre same procedure. Na taj način, obezbeđuje se bolje ukorenjavanje novih dlaka i brži oporavak nakon zahvat.

Zakažite termin

Ostale usluge

Želite sveže informacije o akcijama i popustima?

Prijava na Newsletter