Biorevitalizacija

Biorevitalizacija 1

Biorevitalizacija je ključni tretman koji pomaže u očuvanju zdravlja i lepote kože na prirodan način. Ovaj vrlo efikasan nehirurški tretman je sve popularniji u svetu estetske medicine zbog svoje jedinstvene sposobnosti da obnovi mladalački sjaj kože. 

Hijaluronska kiselina, vitamini, minerali, aminokiseline i antioksidanti koji se koriste u biorevitalizaciji ne samo što hidriraju kožu već i stimulišu proizvodnju kolagena i elastina, što rezultira zatezanjem i podmlađivanjem kože. Takođe, ovi hranljivi sastojci pomažu u izjednačavanju tena, smanjenju sitnih linija i bora te u opštem poboljšanju kvaliteta kože. 

Postupak biorevitalizacije je brz, bezbolan i nema potrebe za oporavkom, što ga čini idealnim tretmanom za one koji vode aktivan životni stil. Nakon samo nekoliko tretmana, koža postaje blistava, hidrirana i zdrava, smanjujući vidljive znakove starenja i umora.

 

Važno je napomenuti da biorevitalizacija nije samo tretman za žene. Muškarci takođe mogu imati koristi od ovog tretmana kako bi očuvali svežinu i mladalački izgled svoje kože. Bez obzira na pol, starosnu dob ili tip kože, biorevitalizacija je siguran i efikasan način da se očuva zdravlje i lepota kože.

Zakažite termin

Ostale usluge

Želite sveže informacije o akcijama i popustima?

Prijava na Newsletter