Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri 1

Hijaluron odnosno hijaluronska kiselina je prirodno prisutna u našoj koži i igra ključnu ulogu u održavanju njenog volumena i hidratacije. Sa godinama proizvodnja hijalurona u našem organizmu opada i kao posledicu tog procesa primećujemo prve znake starenja naše kože. To je praćeno borama plićim ili dubljim, ali uopšteno vidljiva je promena kvaliteta kože.

Hijaluronski fileri su vrlo popularna metoda za popunjavanje bora i revitalizaciju kože. Ovi fileri su napravljeni od hijaluronske kiseline kao prirodnog sastojka naše kože. Hijaluronska kiselina je gelasta supstanca koja se ubrizgava pod kožu kako bi se popunile bore i povećao volumen na određenim područjima lica. Hijaluronski fileri se mogu koristiti za popunjavanje bora na čelu, oko očiju, najviše oko usana i na drugim područjima lica kako bi se postigao mladolik izgled.

 

Hijaluronski fileri 2

Hijaluronski fileri se mogu koristiti za popunjavanje bora i nadoknadu volumena na licu kao i na telu. Regije koje najčešće tretiramo su : usne, jagodice, podočnjaci, jawline i druge manje regije kako bi se postigao mladolik izgled.

Upotreba hijaluronskih filera je vrlo bezbedna i efikasna kada se vrši od strane stručnog lica. Važno je obratiti pažnju na kvalitet filera i izabrati licenciranog lekara specijalistu sa iskustvom koji će obaviti tretman. Pre tretmana, može se primeniti lokalna anestezija kako bi se smanjili nelagodnost i bol tokom tretmana.

Zakažite termin

Ostale usluge

Želite sveže informacije o akcijama i popustima?

Prijava na Newsletter