Hemijski piling

Hemijski piling 1

Hemijski piling lica je jedan od najefikasnijih tretmana za poboljšanje kvaliteta kože i rešavanje različitih kožnih problema.  

Dejstvo hemijskog pilinga lica se zasniva na upotrebi kiselina, poput glikolne kiseline, salicilne kiseline ili mlečne kiseline, koje deluju na gornje slojeve kože i uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože. Ovo čišćenje i eksfolijacija kože dovodi do poboljšanja teksture kože, smanjenja vidljivosti pora, ujednačavanja tena i smanjenja sitnih bora i fleka na koži. 

Efekat hemijskog pilinga lica može biti odmah vidljiv, sa blistavijom i svežijom kožom odmah nakon tretmana. Međutim, pravi efekti se mogu primetiti tek nakon nekoliko tretmana, kada se koža regeneriše i poboljšava svoj izgled.

Važno je napomenuti da hemijski piling lica može imati neželjene efekte ukoliko se ne primeni pravilno ili ukoliko se koristi preterano. Zato je važno da se pre tretmana konsultujete sa stručnom osobom koja će vam preporučiti odgovarajući tretman i pratiti vašu kožu tokom tretmana.

Zakažite termin

Ostale usluge

Želite sveže informacije o akcijama i popustima?

Prijava na Newsletter