Laserska epilacija

Laserska epilacija 1

Poliklinika Jović, kao lider u zaštiti zdravlja i estetskoj medicini, i u oblasti epilacije donosi za svoje klijente samo ono najbolje.

Ne pravimo kompromise kada su vaši zdravlje i izgled u pitanju!

Zaboravite na bolne depilacije i čupkanje neželjenih dlačica, iritacije nakon brijanja ili preosetljivost kože usled upotrebe depilacionih krema. Umesto neprijatnih metoda sa kratkotrajnim rezultatima, odlučite se za jedno i konačno rešenje svih vaših problema!

Put do glatke kože nikada nije bio lakši!

ŠTA JE ALMA SOPRANO TITANIUM LASER?

Alma Soprano Titanium laser je poslednja reč tehnike u oblasti epilacije, dizajniran tako da zadovolji najviše međunarodne standarde bezbednosti i performansa.

Zahvaljujući 3D SHR in-motion tehnologiji, koja kombinuje tri različite talasne dužine koje se istovremeno apliciraju, ovaj laser predstavlja ultimativno rešenje za uklanjanje neželjenih dlačica svih vrsta i na svim tipovima kože.

150 laserskih zraka u sekundi garantuje vidljive rezultate već nakon prvog tretmana.

Više od 18 miliona zadovoljnih korisnika širom sveta!

Laserska epilacija 3

OBLASTI KOJE SE MOGU TRETIRATI

Soprano Titanium laserom mogu se tretirati sve regije na telu na kojima maljavost izaziva nelagodan osećaj i narušava estetiku. Zahvaljujući lako pokretljivoj velikoj sondi lako i brzo se tretiraju veće regije kao što su noge, ruke ili leđa. Takođe, ovaj laser poseduje sondu za najnepristupačnije i najosetljivije regije kao što su nozdrve, ušne školjke, prostor između obrva ili intimna regija.

Inovativna ICE plus tehnologija hlađenja kože, kao još jedna od glavnih karakteristika koje ovaj laser izdvajaju u odnosu na konkurenciju, čini svaki tretman bezbolnim i potpuno prijatnim.

Rešite se neželjenih dlaka brzo, sigurno, efikasno! Jednom zauvek!

 

EFEKTI EPILACIJE

Epilacija najsavremenijim Alma Soprano Titanium laserom doneće vam trajno uklanjanje dlačica sa tela i lica, kao i slobodu i lepotu koje glatka i meka koža nosi sa sobom.

Vidljive rezultate primetićete već nakon prvog tretmana, gde je očekivani gubitak do 30% dlačica tretirane regije. Za postizanje maksimalnog učinka, praksa govori, potrebno je ukupno šest ponavljanja, ali ćete najbolji savet o broju tretmana dobiti upravo kod nas, na licu mesta, u konsultaciji sa lekarom koji obavlja epilaciju.

Pored toga što ne poznaje pol, pa je podjednako pogodna i za žene i za muškarce, laserska epilacija je izuzetno blagotvorna i efikasna kod svih koji pate od uraslih dlaka, za koje nijedna druga metoda ne nudi rešenje, a ponajmanje ono bezbolno.

Laserska epilacija 4

PRIPREMA ZA TRETMAN LASERSKOM EPILACIJOM

Ono što je na vama da učinite kako biste se pripremili za tretman Soprano Titanium laserom je da dan ranije obrijete regiju koja će biti tretirana. Takođe, potrebno je da željena regija nije podvrgavana depilaciji u periodu od mesec dana pre tretmana. Iako je epilacija našim laserom potpuno neškodljiva i može se primenjivati tokom cele godine, savetujemo da se ne izlažete suncu dve nedelje pre i nakon tretmana. 

Zašto odabrati epilaciju Alma Soprano Titanium laserom?

Zato što je u pitanju laser broj jedan u svetu za epilaciju, klinički proveren i dokazan. Za razliku od zastarelih laserskih tehnologija koje u jednom impulsu emituju energiju u koren dlake izazivajući bol, a neretko i opekotine, Soprano Titanium laser postepeno zagreva tretiranu površinu do temperature koja dovodi do destrukcije dlake, pri čemu nema bola, fleka niti opekotina.

Zavisno od regije koja se tretira, tretman traje od 1 do 15 minuta, što je kraće od gotovo svih dnevnih obaveza i aktivnosti koje imate. Ne biste stigli da popijete svoju omiljenu kafu, a vaš tretman bi bio završen.

 

Alma soprano najbolji laser

Jednako dobri rezultati postižu se kod svih tipova kože, od svetle i osetljive, do tamnopute i osunčane. Laser će trajno ukloniti dlaku, delujući na nju na tri nivoa (stabljika, koren i matične ćelije unutar korena), bez bojazni od oštećenja tkiva ili površinskih slojeva kože.

Uz Alma Soprano Titanium laser osećajte se dobro u svojoj koži!

Zakažite termin

Ostale usluge

Želite sveže informacije o akcijama i popustima?

Prijava na Newsletter