Endolift laser

Endolift laser 1

Podmlađivanje i lifting kože laserom ENDOLIFT

Metoda koja najpreciznije oblikuje konture lica i tela sa istovremeno jakim efektom zatezanja kože. Kod Endolifta se ne koriste igle. Koristi se tanko lasersko vlakno, debljine kose.

Endolift tretman se preporučuje osobama koje paze na ishranu, redovno vežbaju, ali ne postižu željeni rezultat, a žele mladolik i prirodan izgled.

Endolift je najnoviji laserski metod oblikovanja lica i tela koji na najprecizniji način oblikuje konture lica i tela, uz istovremeni jak efekt zatezanja kože. Koristi se laser talasne dužine 1470 nm koji ima najjači efekat zatezanja i oblikovanja kože.

Kod Endolifta se ne koriste igle niti ubodi. Umesto igle, koristi se lasersko vlakno, tanje od 1 mm. Zbog tankog laserskog vlakna s Endoliftom se znatno bolje i efikasnije oblikuju lice i telo.

Endolift laser 2

Endolift laser je inovativna metoda u estetskoj medicini koja koristi lasersku tehnologiju za podsticanje proizvodnje kolagena i zatezanje kože. Ovaj postupak pruža brz oporavak i minimalne ožiljke, čineći ga popularnim izborom za pomlađivanje kože.

Endolift je bezbolna nehirurška procedura.

Prosečno vreme trajanja rezultata je nekoliko godina (3-5), uz manja odstupanja od navedenog, u zavosnosti od toga koja regija se tretira i stanju kože. Endolift je evolucija poznatije metode – laserske lipolize, gde je ključna razlika endolifta i laserske lipolize u tome da se kod laserske lipolize koriste duge kanile, a kod endolifta nema igala niti kanila. Endolift je namenjen ljudima koji se boje igala, žive zdravo i fizički su aktivni, ali ne mogu da postignu željene rezultate, kao i onima koji ne žele zahvat nakon kojeg će imati dug period oporavka.

“Endoliftom se može tretirati bilo koji deo tela, nezavisno da li su to veće ili manje regije bez nekog posebnog oporavka nakon tretmana, jer nije potrebno strogo mirovanje, flasteri ni steznici.”

Endolift laser 3

Endolift tretman lica

Nakon direktnog kontakta optičke energije sa kolagenom, tretman ima najjače izražen efekt zatezanja i oblikovanja lica i predstavlja alternativu klasičnom face liftingu.
“Cilj je da se izazove oštećenje vezivnog tkiva kako bi se stvorilo novo vezivno tkivo, a postojeće ojačalo. Endolift snažno stimuliše metabolizam ćelija.” Tretman je 100% prirodan i daje prirodan izgled licu. Tretmanom postižemo podizanje i oblikovanje lica uz snažan efekt podmlađivanja kože.

Većina klijenata navodi poboljšanje kvaliteta i izgleda kože, kao sto je smanjenje bora. Tretman stimuliše organizam da podmladi kožu tj. oblikuje lice, isključivo pomoću optičke energije koja stimuliše kožu da se sama podmladi.

Endolift laser 4

Jednim tretmanom Endolift postiže se:

 • Podizanje i oblikovanje lica uz vraćanje konture lica
 • Smanjivanje kesica ispod očiju i podočnjaka koji otiču
 • Podizanje i oblikovanje obraza
 • Sužavanje donje trećine lica
 • Naglašavanje i oblikovanje donje vilice
 • Smanjivanje podbradka
 • Korekcija pupka nakon porodjaja
 • Zatezanje i podmlađivanje vrata, šaka i dekoltea
 • Zatezanje viška kože na nadlakticama, stomaku, bedrima, kolenima i preponama
 • Oblikovanje kukova
 • Uklanjanje tzv. “jahaćih pantalona”.
 • Uklanjanje celulita
 • Podizanje i oblikovanje zadnjice
 • Lipoliza, tj. topljenje malih naslaga masti koje se ne mogu ukloniti uprkos vežbanju i ishrani.
 
 
Endolift laser 5
Kome se savetuje Endolift tretman lica?
Savetuje se osobama koje žele da sačuvaju mladolik i prirodan izgled, a ne žele da se podvrgnu operativnom zahvatu. Posebno je pogodan za osobe koje imaju višak kože ili težinu u donjem delu lica zatim osobe sa spuštenim licem koje imaju umoran izgled lica. Umoran izgled nastaje zbog prevelikog razmaka između obraza i donjeg kapka zbog spuštanja obraza, što ujedno čini podočnjak.
 
Kada se savetuje tretman Endolift tretman lica?
Savetuje se od 35. godine na dalje iako se po potrebi, tj. po stanju lica, može raditi i ranije.
Kome se ne savetuje Endolift tretman lica?
Osobama koje imaju višak kilograma, okruglo lice i izrazito spušteno lice.
Endolift laser 6

Koliki je oporavak nakon tretmana?
Oporavak prosečno traje od 3 do 5 dana, no nije moguće tačno predvideti dužinu oporavka. Oporavak se odnosi na otok lica koje bude otečeno bez crvenila.

Kada se vide rezultati?
Rezultati se vide nekoliko nedelja nakon zahvata, tj. nakon povlačenja otoka i sve su bolji s vremenom. Konačni rezultat se vidi 6-12 meseci nakon tretmana.

Zakažite termin

Ostale usluge

Želite sveže informacije o akcijama i popustima?

Prijava na Newsletter